Здрави ли са електронните цигари ?

smoking3

Петдесет години д-р Лутер Тери разкрита в доклада на “тютюнопушене и здраве и благополучие”. От тук и сега на информация показват, че пушенето на цигари причинява рак на белите дробове, клетки, както и риска от развитие на рак се увеличава с количеството на изпушените цигари, а също и намалява след отказване на цигарите.

Този пост е коренно са се променили разбирането на цигари и засегнатите план за общественото здраве. В момента, пушачите в днешно време има голямо разнообразие от “съюзници” в борбата срещу наркоманиите.

Какви са шансовете на разположение за пушачи?

На полския пазар има лекарствени представители, като чист никотин заместителна терапия (НТЗ) според вида на тъканта на венците, хапчета или лепенки с чист никотин, но също така означава, че няма никотин лекарства с (алкалоид, растително масло излиза по-специално в семена от златен дъжд , сградата е химически подобен на чист никотин и, следователно, konkurujący с нея на същите рецептори; (лекарства, в този компонент те са вече лесно достъпни без рецепта)

и хидрохлорид бупропиона и варениклина (последните две лекарства се издават само въз основа на действащото рецепта). В последно време като перспективна подмяна на НТЗ допринесе за пара цигари. Разбира се, това е справедливо?

Какво е цигара?

Електронна цигара (електронна пура) се превърна през последните няколко години-популярни “размяна” на цигара лица на основата на чист никотин.

Електронната цигара изглежда като обикновена цигара, или дори повече. Част от устата се състои от взаимозаменяеми филтър аспект, пълни с течност, което е чист никотин. Всичко останало е корупция, предложения, които имитират дим, изпарения от водата, само zręczną декор. Да, разбира се, той не гори (не т. нар КАТРАН) по отношение на този клиент за електронна цигара забраната за пушене не важи. Звучи добре? Електрически цигари, но и много тревожно …

Скандал около електронна цигара

Предишни изследвания не са в състояние да оцени само EHF-въздействието на електронните цигари. Материали на патрона на електрическа цигари се затопля, въпреки това, за температури до 200 ° C, за да развиват аерозол.

smoking

Заявка след, което възниква, е дали тази температура не е неочаквано, верижни реакции, предмет на който ще бъдат вредни вещества.

Други разходи-получаване, като по този начин е заснет на доза чист никотин, в наличност има аксесоари (главно течности) неидентифицирани начало, а също и заплаха за използването на електронни цигари на лица, които още не са разпръснали. Фактът, че електронната пура не съдържа повечето от катран може да бъде мотивация за младите хора.

E-цигари на високата оценка на тези, които специално се чувстват болезнения синдром “свободни ръце”. Не забравяйте, обаче, че e-цигара, все пак, това не продукт, а също и докато не е сигурно доказателство и изследвания, за да се провери концепцията, която наистина са използвали електронна цигара изцяло безрискови устройство в борбата с тютюневата зависимост.

Електронни цигари допринасят за никотиновата зависимост?

Електронни цигари в допълнение, на основание на разпоредби, влезли в закона от 9 ноември година. за защитата на общественото здраве от въздействието на употребата на цигари.

smoking2

В съответствие с този закон е забранено пушенето на тютюневи изделия, посочени като “всяка форма на произведени на тютюневите изделия като цигари, пури, пурети, производство на цигари, machorka и други, включително и цигари или части от него, с изключение на медицинските изделия, с чист никотин”.

Това тълкуване не се състои от никотинови инхалатори, които са цифрови приспособления. Проблемът с използването на електронни цигари на обществени места могат да бъдат разрешени директно избори на градските власти, или правила, например, използването на обществен транспорт, спортни съоръжения и правила. Срещу прозореца на инхалатора никотин на деца и млади хора, ограничаване на електрически цигари, по-често се поставят в Устава на колегията.

лекар или фармакологом

Ако ние не разполагат с достатъчно решителност, за да се откаже, да изберете подход, който ще ни подкрепят в борбата срещу злоупотребата с наркотици е задължително skonsultujmy се с вашия лекар или фармакологом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *