Тютюневите електронна цигара , които не се пуши, може би изглежда един оксиморон, но е в действителност

ecigarette

Това е свързано с напредъка, който идва като по-здравословна алтернатива на класическите цигари, но не и електрически. Експертите очакват голям скок в обращение на инструменти, че тютюнът се нагрява, но не се топи. Те смятат, че това, разбира се, на отлични електрически цигари, които използва, за 9 милиона възрастни в САЩ, както и 2,9 милиона в обединеното кралство.

Вече се използва в Япония Това е довело електронна цигара до различни кампания, която ще ви информира как точно да го направя още едно изследване, за да определят последиците за здравето, които тютюн-това е само за отопление, а също така не са добри.когато.

В Япония, този продукт в момента са на пазара, и с всеки изминал ден все повече и повече търсене. Предполага се, че едни и същи елемент, със сигурност ще се случи някъде другаде по света, защото, според специалистите, са по-подходящи за заместител на обикновените цигари, а също и много по-здравословно, а също и електрически.

Преди 2 години, в Япония почти не е търсенето на цигари цигари, които загряват и не сменяне на перата. Днес там се продават между 5,9 и 7,5 милиона бройки на месец!”, проучване твърди съавтор на.

По-долу е описано как ел. цигари влияят върху здравето; не трябва да вярваме, че те са по-здрави, отколкото класически

Включва в себе си истински електронна цигара тютюн

Освен това държи в ума, че привлекателността на това приспособление се разширява много по-бързо, отколкото тя, електронни цигари, когато те първоначално са се появили на пазара, пише вестник “Дейли Мейл”.

ecigarette2

Тези цигари, за да се уверите, че тютюнът се загрява до 260 градуса по Целзий, температура, достатъчно за производството на тютюн двойки. Различни електрически, които се състоят не от тютюн, а на двойки на електрическа произвеждат с чист никотин, който причинява зависимост.

Тютюнът убива половината от лицето му– повече от 7 милиона души на година, се казва в целия свят уелнес организация.

Изследователите установили, че това се случва с , вид бели кръвни клетки, след като те са изложени химически вещества, а също така се използват течности за електронни цигари. Никой от анкетираните течността не съдържа никотин, но аз мисля, че химикали изчезна разработване на биомаркери, които показват възпаление и увреждане на тъканите, а също така и много от тях са си отишли като разграждането на клетките. По време на този тип увреждане на клетките може да осигури голям набор от белодробни заболявания, в това число и ген хронични белодробни заболявания и астма, твърди научен ръководител на изследване на Ирфан Рахман, учен клиничен център колеж на Рочестър в щата Ню Йорк.

В основата на e-течност, без никотин, са били отчетени безопасно, но ефектът химични вещества, по-специално електронна цигара, системата станция не е напълно изследвано”, – твърди Рахман. “Това изследване показва, че и тогава, когато те съставки се считат за безопасни за ядене не са безопасни за дишане”.

Цялата огромна тютюневите компании

ecigarette3

които разработват електронни цигари, батерии приспособления, които да конвертирате течен никотин и продукти английски, че потребителите да диша. Освен това, когато E-течност с изключение на никотин, белите дробове са изложени на химически вещества, когато E-течност на топло, както и да вдишват дима.

Смята се, че на химичните вещества се отчита без риск за хранене пара цигара обикновено се позиционира като избор за обикновените цигари, твърдят учени в статия, публикувана в списанието Граници в физиология. Когато учените в лабораторията, контура на клетките на човешкия бял дроб, e-течност, те са увеличили производството на химически реактиви, свързани с подуване че в някакъв момент може да доведе до увреждане на белите дробове.

Експозицията клетки смес от различни аромати, изглежда, създава планински действия от частни аромат, разкрива проучване. Сред частните вкусове на канела и ванилия, показа, как в клетките на белите дробове. Изследователите трябва да се има предвид, че ограничението на научните изследвания е това, че експериментът не се състоят от мъртви лица, които са се вдишва от електронната цигара. Проучването не беше в състояние да ми предоставят пълна снимка на сигурността на електронната цигара или да отговори на потенциалните проблеми със здравето след продължителна употреба. Изследователите казват, че са необходими повече изследвания, но, че техните изследвания показват, че това е необходимо за управление на електронна течност.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *